Empower jezelf, Empower je bedrijf.

Zichtbaarheid is het nieuwe modewoord. Elke onderneemster wordt niet alleen met dit woord geconfronteerd maar nog meer met de actie die aan dit woord vastzit om meer klanten te werven.

Je weet het en toch hik je er tegen aan, sterker nog, je hebt meestal helemaal niet de behoefte om jezelf opvallend neer te zetten. Je blijft liever met je onderneming onder de rader en je vertrouwd er op dat de klanten je toch vinden of via via of omdat je product/dienst gewoon echt goed is. Niks mis mee.

Alleen ondernemen is niet afwachten en kijken of er klanten zullen komen. Ondernemen is er op uit gaan, kijken waar kansen liggen, doelgericht en doelbewust netwerken.

Jij bént je bedrijf, hoe jij er uit ziet, zo ziet je bedrijf er ook uit. Hoe je overkomt bij een ander heb je echt zelf in de hand, heb je een creatief bedrijf, kleed je dan ook zo, heb je een adviserend bedrijf, kleed je dan vertrouwelijk, heb je een onderneming waar je sponsoren voor nodig hebt, zorg dat je er betrouwbaar uit ziet.

Dit klinkt allemaal makkelijk maar ik weet dat vele onderneemsters moeite hebben met de juiste kleding op het juiste moment. Ik kan je er bij helpen, ik zorg er voor dat alles aan jou gaat kloppen van begin tot eind.

Je hoeft je nergens druk over te maken. Neem contact me mij op als je jouw 1e indruk en de positie van je bedrijf wilt vergroten en verbeteren.

jbstudio.me

Als je dit artikel leuk vond zou ik het ontzettend waarderen als je het wilt delen met je volgers op social media.

Dit artikel geeft antwoord op.

  1. Waarom moet ik zichtbaar zijn als onderneemster?
  2. Ik kan toch ook ondernemen zonder zichtbaar te zijn?
  3. Heeft uitstraling te maken met zichtbaarheid?
  4. werkt de eerste indruk echt?