Kleding kopen moet leuk zijn en dat begrijp ik. JBstudio koopt en verkoopt 2ehands designer kleding, schoenen, tassen en accessoires. Omdat niet iedereen een budget heeft voor nieuwe designkleding is 2ehands design de uitkomst om mooie duurzame designkleding te kunnen kopen. Zo start je met het investeren in een duurzame garderobe van goede kwaliteit die lang meegaat. Meestal ga ik zelf op pad om design items te zoeken of via mijn connecties krijg ik mooie items aangeboden voor mijn verkoopkanalen. 

Je vindt in mijn webshop o.a. deze merken: Pauw, Filipa K, Malene Birger, Liu-Jo, Balmain, Caroline Biss, Max Mara, Sarah Pacini, Scapa, Oger, Michael Kors.

Heb je mode wensen of vind je nooit de kleding die je past, ik ga graag voor je zoeken.Stuur mij dan even een mailtje. Wil je de kleding liever eerst passen dan kan dat gewoon bij mij thuis. Ik heb de bovenste etage van mijn huis ingericht als winkel waar je kunt private shoppen en passen .

Klik hier voor Zakelijk Stylingadvies

Klik hier voor Personal Shoppen

Klik hier voor Re-styl je garderobe